Nieuws Antwerpen Culinair netwerken voor het goede doel

Culinair netwerken voor het goede doel

Culinair netwerken voor het goede doel

Op vrijdag 9 juni organiseren het G-sportfonds en G-sport Vlaanderen in samenwerking met Made In een fundraisingdiner in Planckendael. Dat gebeurt ten voordele van G-sport, sport voor personen met een handicap. Als bedrijf is dit de gelegenheid bij uitstek om op een informele manier met G-sport kennis te maken en tegelijkertijd met andere bedrijfsleiders te netwerken. Bovendien steun je met je aanwezigheid het goede doel.

Troeven van het fundraisingdiner voor G-sport

Tal van bedrijfsleiders, mensen uit de sportwereld en politici hebben hun aanwezigheid op het fundraisingdiner van 9 juni al toegezegd. Zo zal Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Philippe Muyters op de avond zelf een nieuw Vlaams initiatief lanceren om het taboe rond G-sport te doorbreken. Het fundraisingdiner bevat bovendien ook alle ingrediënten voor een geweldige avond:

  • Een gastronomisch viergangendiner met aangepaste wijnen onder leiding van sterrenchef Axel Colonna-Cesari van Centpourcent
  • Netwerkmogelijkheden met meer dan 300 captains of industry
  • Girlpower van Barbara Dex en Sandrine onder leiding van de XL-band
  • Demo rolstoeldans met atlete Sofie Cox
  • Presentatie door Erika Van Tielen

Wil je er graag bij zijn? Dat kan. Inschrijven kan online via de website van het G-sportfonds , maar wees er snel bij want het aantal beschikbare tafels is beperkt. De prijs per couvert bedraagt 295 euro (excl. BTW). Je kan er ook voor opteren om een tafel van 8 of 10 personen te reserveren en zo het fundraisingdiner aangrijpen om je klantenrelaties in een aangename en informele sfeer uit te nodigen. De opbrengsten van het fundraisingdiner wendt het G-sportfonds aan om G-sporters aan een duurzame sporttoekomst te helpen.

Meer weten over het G-sportfonds?

Het G-sportfonds laat zoveel mogelijk personen met een handicap het plezier van sport ontdekken. Het geeft hen alle kansen om te sporten en te bewegen. Via allerlei sensibiliserende acties en evenementen laat het G-sportfonds zien dat sporten met één been, met een autismestoornis, met het syndroom van Down of sporten als je blind of doof bent, perfect mogelijk is. Maar het G-sportfonds doet meer dan sensibiliseren. Het spant zich al jaren in om G-sporters en G-sportclubs meer mogelijkheden en middelen te geven. Met de organisatie van dit fundraisingdiner wil het G-sportfonds ook het bedrijfsleven warm maken om G-sport te steunen en een engagement te laten opnemen.

Meer informatie kan je steeds lezen op www.gsportfonds.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.