Nieuws Antwerpen Dantha Photography opent fotowinkel in Aartselaar

Dantha Photography opent fotowinkel in Aartselaar

Dantha Photography opent fotowinkel in Aartselaar

AARTSELAAR/BOOM – Na anderhalf jaar een winkel te hebben gehad in het centrum van Boom is Dantha Photography begin 2020 verhuist naar de Kapellestraat in Aartselaar. Zo heeft deze gemeente in de zuidrand van Antwerpen opnieuw een fotowinkel in het dorpscentrum.

Dantha Photography opende in mei 2018 voor het eerst de deuren van een eigen winkel in de Hoogstraat in Boom. “Voordien waren we van thuis uit actief, nadat we in 2015 na de nodige opleidingen als beroepsfotograaf zijn gestart”, vertelt Danny Van Rompaey, die al sinds zijn 12 jaar als hobby met fotografie bezig is en de zaak uitbaat samen met zijn echtgenote Thalia Janssen.

Danny Van Rompaey is trouwens verre familie van Freddy Van Rompaey, die jarenlang een fotozaak had op het Laar in Aartselaar. “We focussen ons op fotografie waarbij mensen en huisdieren centraal staan. Dat betekent dus algemeen portret- en reportagewerk, maar we verzorgen ook drukwerk, fotokopies en pasfoto’s.”

Samen met 11 andere Europese fotografen mag Dantha Photography sinds vorig jaar het kwaliteitskeurmerk European Photographer gebruiken.

De winkel is alle dagen geopend, behalve zon- en feestdagen. Ook kan de winkel uitzonderlijk gesloten zijn bij fotoshoots buitenshuis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.