Nieuws Antwerpen Dashdoc verwelkomt Elien Vanderborcht (28) als operationeel directeur

Dashdoc verwelkomt Elien Vanderborcht (28) als operationeel directeur

Dashdoc verwelkomt Elien Vanderborcht (28) als operationeel directeur

ANTWERPEN – Het Franse transportsoftwarebedrijf Dashdoc breidt zijn aanwezigheid in België verder uit met de aanwerving van Elien Vanderborcht als operationeel directeur. Vanderborcht zal instaan voor het dagelijks bestuur van de softwareontwikkelaar, die vooral bekend is van het gelijknamige transportmanagementsysteem.

Dashdoc telt momenteel een zestigtal medewerkers en heeft sinds november een vestiging in Antwerpen, naast kantoren in Parijs en Nantes. Eerder maakte het bedrijf al de ambitie bekend om tegen 2025 met 600% te groeien.

Menselijke aanpak

De 28-jarige Elien Vanderborcht uit Antwerpen verdiende haar strepen de voorbije jaren als consultant, product owner en project manager. Na een periode op zelfstandige basis te hebben gewerkt, versterkt ze nu het team van Dashdoc.

“Ik hou heel erg van het persoonlijke contact en een snelle manier van werken. Dat typeert ook het jonge en ambitieuze team van Dashdoc”, vertelt Vanderborcht. “We kunnen vlot en zelfstandig werken zonder enige vorm van bureaucratie. Die menselijke manier van werken ligt me wel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.