Nieuws Antwerpen David Lloyd Antwerpen stelt stormloop op fitness vast

David Lloyd Antwerpen stelt stormloop op fitness vast

David Lloyd Antwerpen stelt stormloop op fitness vast

Bij het Edegemse sport- en welnesscentrum David Lloyd Antwerpen vliegen de fitnessabonnementen de deur uit. Meer dan ooit hebben mensen sport en beweging op hun lijst met goede voornemens gezet.

“Net door corona, de lockdowns en het telewerken zijn gelukkig velen gaan beseffen hoe belangrijk beweging is voor de globale gezondheid. Dit pleidooi hielde wij altijd al. En we gaan er als club alles aan doen om de noodzaak en het belang van sporten bij iedereen nog meer top of mind te krijgen. Zorg je goed voor jezelf en daag je je geregeld uit, dan ga je je vanzelf beter voelen én ook mooiere dingen aantrekken. Maar om die nieuwe dingen toe te laten, moet je natuurlijk wel lichaam en geest open stellen voor verandering”, alvast Sigal Rabinovitz, general manager van David Lloyd Antwerpen.

De drukte tijdens de symbolische nieuwjaarsduik deed al vermoeden dat mensen zo snel mogelijk een gezonder leven willen starten. Daarbovenop lijken trends voor 2022, waaronder de sportvlucht naar buiten en de mentale gezondheid die gelijk komt te staan aan een nieuwe fysieke kracht, er op te wijzen dat sporten als nieuwjaarsbevlieging definitief plaats ruimt voor een permanent iets.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.