Nieuws Antwerpen David Lloyd Leisure Club in Edegem

David Lloyd Leisure Club in Edegem

David Lloyd Leisure Club in Edegem

davidDe David Lloyd Leisure Club opent in het voorjaar van 2016 een vestiging in Edegem.  De club investeert daartoe liefst 13 miljoen euro in de renovatie van Ter Elst. De tennishal wordt vernieuwd en er komt een nieuwbouw. Er worden in totaal acht tennisterreinen uitgetekend, een moderne fitnesszaal, een spinstudio, een  binnen- en een buitenzwembad en een relaxatieruimte.

De David Lloyd Leisure Club is een Brits initiatief dat destijds opgezet werd door de voormalige tennislegende David Lloyd. Na zijn actieve carrière zette hij een club op die zich specifiek toespitste op tennis. De club had zodanig veel succes dat er in een vrij snel tempo een heel netwerk aan vestigingen uitgebouwd werd over heel Groot-Britannië. Ook in de rest van Europa zijn inmiddels al tien clubs gevestigd. Onvoorstelbaar maar waar: de David Lloyd Leisure Club stelt vandaag reeds meer dan 6000 mensen tewerk.

Zo’n tien jaar geleden werd in Ukkel de eerste Belgische club opgestart. Nu is Edegem aan de beurt. General manager Bert Vandewaetere is ervan overtuigd dat het initiatief ruime weerklank zal vinden in de brede regio en rekent op 2000 leden. Het gaat erom dat de Leisure Club helemaal afgestemd is op gezinnen. Er zijn dus ook faciliteiten voor kinderen zoals een binnenspeelzaal. Terwijl de ouders fitnessen kunnen de kinderen zwemmen. Er zullen zo’n 130 verschillende sportlessen gegeven worden.

Ook op het vlak van tewerkstelling zal de club normaal heel wat los maken. Er zullen zeker zo’n 70 mensen aangeworven worden. Het gaat dan vooral om begeleiders en sportcoaches die via groeps- of privélessen gezondheids- en fitnessobjectieven zullen realiseren. Overigens zullen er ook nog tientallen zelfstandigen aangetrokken worden.

De opening van het nieuwe complex langs de Boudewijnlaan is gepland voor mei van volgend jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.