DB Video – certificaat Foto: DB Video

Audiovisueel eventbedrijf DB VIDEO behaalt internationaal privacy- en veiligheidscertificaat

AARTSELAAR - DB VIDEO, een Antwerps audiovisueel eventbedrijf, heeft een internationaal certificaat binnengehaald voor privacy en veiligheid. Het is de eerste Belgische onderneming in zijn soort die beslag legt op deze titel. “Een extra troefkaart in ons groeiverhaal”, klinkt het bij DB Video.

DB VIDEO, dat dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert, realiseert – met 48 medewerkers en tal van freelancers – jaarlijks zo’n 2.500 producties waarvan 40 procent broadcast en 60 procent voor het web en events.

Tot de klantenportefeuille behoren onder meer de NATO, het Vlaams parlement, Europees parlement, ​ European Space Agency, Amazon, BNP Paribas Fortis en Mediafin.

Belangrijke erkenning

Met het certificaat krijgt het bedrijf internationale erkenning voor het beveiligen van de gegevens van haar bezoekers en deelnemers.

“We zijn ontzettend trots op het behalen van dit certificaat”, zegt Dimitri Beyaert, oprichter en CEO van DB VIDEO. “Het is een bewijs van onze inzet voor het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. De implementatie van veiligheidsmaatregelen lijkt vanzelfsprekend. Maar het vergt een doorgedreven en secure werkwijze van elke medewerker.”

“Dit certificaat is dan meteen ook een belangrijke erkenning van het harde werk en de toewijding van ons hele team en motiveert ons om onze normen van kwaliteit en klantenservice blijvend te verbeteren. Het is echt een extra troefkaart zowel ten opzichte van grote en institutionele spelers als kleinere organisaties, die ons sterk groeiverhaal verder zal ondersteunen.”

 

 

“Informatiebeveiliging is van groot belang om de dagelijkse continuïteit van een organisatie te garanderen en vertrouwelijke persoons- of bedrijfsgegevens te beschermen, veilig te behandelen en te garanderen”, voegt Mikis Goos, IT ​ Innovation manager bij DB Video, toe.

“Daarnaast vragen of eisen klanten, overheden of andere belanghebbenden steeds vaker dat informatie beveiligd is tegen datalekken of andere dreigingen van buitenaf.”