V Modern Italian Foto: V Antwerp

De Fine Restaurant Group zet opmars verder met opening van V in modehart van Antwerpen

De Fast Fine Restaurant Group voelt zich duidelijk thuis in België. Na V Pizza op De Keyserlei opent de groep V Antwerp in de Schuttershofstraat. V Antwerp mikt op een totaalbeleving met een snelle en betaalbare Italiaanse keuken op basis van Italiaanse producten, cocktails en een instagrammable interieur.

In 2022 zette V Pizza na onder meer Stockholm, Riyadh en Los Angeles voet aan wal in de Antwerp Tower aan De Keyserlei. Na recente openingen in Dubai, Barcelona, Madrid en Göteborg volgt nu de uitbreiding met V Antwerp in Antwerpen. Met het nieuwe restaurant blijft de Fast Fine Restaurant Group trouw aan haar uitgesproken kosmopolitische roots.

V serveert 'modern Italian'. Er zal een assortiment van pizza's met zelfbereide zuurdesembodem van zwarte truffel tot de ‘Bee Sting’ met salami en honing te krijgen zijn. Een ander duidelijk verschil tussen V Pizza en V Antwerp is de verse pasta op de kaart. Die is verkrijgbaar in zes vaste gerechten, wordt uit Milaan ingevoerd en al dente geserveerd. Ook sharing plates met antipasti, salades en homemade dips zijn een welkome aanvulling op het menu. Om te drinken serveert V natuur- en Italiaanse wijnen, lokale bieren en zelfs een eigen V-bier. Klassieke cocktails staan op de kaart, samen met enkele originals.

“Naar V Modern Italian kom je om uitgebreider te genieten van alles”, leggen de initiatiefnemers uit. “Een snelle service, moderne technologie en food en drinks. En dat alles in een zeer chique en urban omgeving. Denk aan velvet bekleding, marmer en allerhande premium materialen in combinatie met graffiti op de muren", zeggen de initiatiefnemers.

Foto: V Antwerp

Foto: V Antwerp