Nieuws Antwerpen De Meyer doet overname in het Waasland

De Meyer doet overname in het Waasland

De Meyer doet overname in het Waasland

TEMSE – Constructiewerkhuizen De Meyer stippelt verder zijn groeistrategie uit en heeft daarbij het industrieel toeleveringsbedrijf Stevelinck Henri uit Sint-Niklaas overgenomen. Het volledige handelsfonds, waaronder het machinepark en alle medewerkers, komt zo in handen van het bedrijf uit Temse.

De Meyer specialiseert zich in engineering, productie, installatie & onderhoud van machines en mechanische installaties. Na de verhuis naar industriezone De Zaat in Temse, kende het bedrijf een sterke groei. Vandaag werken er 110 medewerkers.

Dirk De Meyer, algemeen directeur De Meyer: “Als innovatief groeibedrijf is het vinden van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers een hele uitdaging. Deze overname was voor ons een perfecte opportuniteit om de ervaren vakmensen van Stevelinck in ons team te integreren. Ook de beschikbare, hoogtechnologische machines vormen een mooie aanvulling op ons bestaand machinepark en we maken ons sterk dat we de bestaande klanten van Stevelinck in de toekomst nog beter zullen kunnen bedienen.”

40 jaar ervaring

Stevelinck Henri werd opgericht in 1979. Het groeide uit tot een toonaangevend bedrijf met 14 vakmensen dat machineonderdelen fabriceert en deze levert aan wereldspelers in de industriële sector.

Tom Stevelinck, gedelegeerd bestuurder Stevelinck Henri: “We zijn ervan overtuigd dat onze mensen terecht komen in een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie en internationale faam, en dat zij een echte meerwaarde zullen vormen voor De Meyer. Ook onze klanten zullen voor onze gekende vakkennis en service perfect terecht kunnen bij De Meyer.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.