Nieuws Antwerpen De Sint komt dit jaar virtueel op bezoek bij gemeenten en bedrijven

De Sint komt dit jaar virtueel op bezoek bij gemeenten en bedrijven

De Sint komt dit jaar virtueel op bezoek bij gemeenten en bedrijven

BRASSCHAAT – Nog een maand en dan komt Sinterklaas bij ons allemaal langs voor cadeautjes, toch voor wie braaf is geweest. Dat betekent normaal ook heel wat Sinterklaasfeesten. Dankzij het Brasschaatse evenementenbureau Factotum kan de Sint binnenkort ook in tijden van corona toch een virtueel bezoek brengen aan bedrijven en gemeenten. “Piet en ik staan klaar om uw klanten, uw medewerkers, uw families en natuurlijk ook uw kinderen te verrassen”, laat de goedheiligman alvast weten in een videoboodschap.

Ook de zwaar getroffen evenementensector moet tijdens de gezondheidscrisis op zoek naar creatieve invullingen om te overleven. Daarom werkt het Brasschaatse evenementenbureau Factotum dit jaar samen met video- en technologiepieten van de Sint om de goedheiligman toch virtueel een bezoek te laten brengen bij bedrijven en gemeenten. “Een gepersonaliseerde onlinesessie, een webinar, een (persoonlijk) filmpje en een sinterklaasjournaal op maat liggen allemaal binnen de mogelijkheden”, zegt Karin Van den Bogaert van Factotum.

“Ik kom binnenkort zeker naar BelgiĆ«. Uiteraard ligt een bezoek bij kinderen thuis of een groot Sinterklaasfeest in een bedrijf wat moeilijk. Omdat er heel wat tijd is vrijgekomen maak ik met plezier een reeks gepersonaliseerde videoboodschappen, een uniek Sinterklaasjournaal voor het bedrijf of een andere virtuele verrassing is zeker mogelijk”, vertelt de Sint in een videoboodschap.

Factotum events & projects is een evenementenbureau dat op locatie of op maat van wensen en behoeften evenementen organiseert. Klanten kunnen er beroep doen op onder andere de verhuur van meubilair, tenten, licht- en geluidsinstallaties of voor het zoeken naar een cateringleverancier of live-animatie, een dj enzovoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.