Nieuws Antwerpen de Waal Schilderwerken bundelt krachten met Texture Painting

de Waal Schilderwerken bundelt krachten met Texture Painting

de Waal Schilderwerken bundelt krachten met Texture Painting

KAPELLEN/TURNHOUT – Texture Painting uit Turnhout is expert op vlak van decoratieve schildertechnieken en de Waal uit Kapellen is sterk in residentiële schilderwerken. Beide specialisten in schilderwerken gaan nu samen een nieuw verhaal schrijven.

Ondanks dat Texture Painting en de Waal beide actief zijn in schilderwerken, ziet Bert de Waal, zaakvoerder van de Waal, daar geen problemen in. de Waal Schilderwerken werd in de jaren 30 opgezet door de grootvader van Bert de Waal, toen met een team van 10 schilders. Momenteel is het familiebedrijf in handen van de derde en vierde generatie, Bert, Thomas en Paul de Waal, en kan het beroep doen op een 50-tal vakmensen.

“We zijn inderdaad actief in dezelfde branche, maar betreden duidelijk een ander marktsegment”, zegt Bert de Waal. “Wij richten ons meer op het residentieel binnen- en buitenschilderwerk, terwijl Texture Painting zich focust op het decoratieve, door bijvoorbeeld texturen te creëren of oppervlaktes te bekleden. In veel van onze grotere projecten merken we dat de klant nood heeft aan beide, en dan is het heel geruststellend te weten dat hetgeen we zelf niet uitvoeren, door zeer deskundige handen wordt ingevuld. Daarin ligt de kracht van onze samenwerking: de klant en de eindafwerking staat centraal.”

Ronny Wuyts, zaakvoerder Texture Painting: “We zijn ervan overtuigd dat onze 2 bedrijven mekaar mooi aanvullen. Zo kunnen we klanten nu beter bedienen met nog meer schildertechnieken, waardoor we eigenlijk op zowat alle vragen kunnen inspelen. Daarmee kunnen we steeds grotere projecten aannemen en nog betere kwaliteit afleveren, aangezien we elk expert zijn in ons eigen domein.”

Texture Painting en de Waal vieren hun samenwerking met een alliantie-logo, waarmee ze beide bedrijven in de kijker willen zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.