Nieuws Antwerpen Déhora België bestaat 10 jaar

Déhora België bestaat 10 jaar

Déhora België bestaat 10 jaar

Déhora België, een adviesbureau voor personeelsmanagement voor de BENELUX  dat ook een kantoor in Berchem heeft viert zijn tienjarig bestaan.  Déhora, dat van oorsprong Nederlands is en zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft is gespecialiseerd in workforce planning en heeft zijn klanten in een brede waaier van activiteiten, van industrie tot zorgverlening.

De sector van personeelsplanning heeft in die tien jaar een razendsnelle evolutie doorgemaakt. 10 jaar geleden werd in België amper gepraat over zaken zoals flexibilisering, individuele werktijden of personeelsplanning. Terwijl Nederlandse werkgevers het belang van een optimale personeelsinzet al enkele decennia geleden hadden omarmd. Het was dus een gat in de markt waar de Déhora Group in 2006 op inspeelde door een Belgische dochteronderneming op te richten.

Luk Berlanger, directeur van Déhora België: “Wij hebben organisaties ervan bewust gemaakt dat planning wel  één van de motoren van bedrijfsvoering is. Tegenwoordig staat het onderwerp hoger op de agenda in veel bedrijven”.

“Personeelsplanning en werktijden draaien bijna altijd om efficiency” zegt Berlanger. “Het gaat om de vraag hoe mensen en middelen zo optimaal mogelijk kunnen worden ingezet.  Mensen willen tegenwoordig zélf kiezen en ze willen hun uurroosters persoonlijk invullen. Ik verwacht een toenemende vraag naar flexibilisering en individualisering door medewerkers. Ook het aspect van duurzaamheid zal de komende jaren ontzettend belangrijk blijven.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.