Nieuws Antwerpen Deloitte neemt Antwerps adviesbureau Emeritis over

Deloitte neemt Antwerps adviesbureau Emeritis over

Deloitte neemt Antwerps adviesbureau Emeritis over

ANTWERPEN – Emeritis Belgium, een internationaal toonaangevend adviesbureau met focus op SAP HCM en SAP SuccessFactors oplossingen, is overgenomen door Deloitte België. Het Antwerpse bureau, dat in het begin van de jaren 2000 werd opgericht door Guy Dullaert, zal deel uitmaken van de Human Capital business van Deloitte en door het leven gaan als Emeritis a Deloitte business.

Rolf Driesen, Managing Partner Deloitte Consulting: “Onze ambitie is het toonaangevende adviesbureau te worden dat bedrijven adviseert en klaarstoomt voor de digitale wereld. De overname van Emeritis zal ons helpen om versneld deze ambitie te realiseren.”

Emeritis biedt all-in HR-technologie implementatie-, advies- en ondersteuningsdiensten aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van SAP HCM en SAP SuccessFactors voor het volledige hire-to-retire proces, van personeelsadministratie en organisatorisch management tot talentmanagementoplossingen en analytics.

Human Capital

“We zijn verheugd om deel uit te maken van Deloitte, een bedrijf van wereldklasse op het gebied van Human Capital”, bevestigt Guy Dullaert, ceo en oprichter van Emeritis. “Wij zijn ervan overtuigd dat HR een sleutelrol speelt bij het creëren van een reële business impact. De expertise en resources die bij Deloitte beschikbaar zijn, zullen ons in staat stellen om die impact te blijven realiseren. Onze klanten zullen ongetwijfeld de positieve impact voelen van de sterke combinatie van onze beide organisaties”

Kenn Wouters, Country Director bij Emeritis, vervoegt het Deloitte Belgium Human Capital team als Partner.

Deloitte is met meer dan 4.000 medewerkers en 12 kantoren in België de grootste organisatie op het gebied van audit, accounting, juridisch en belastingadvies, consulting, financial advisory services en risk advisory services.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.