Nieuws Antwerpen Deloitte’s Technology Fast 50

Deloitte’s Technology Fast 50

Deloitte’s Technology Fast 50

Deloitte Fast50 B_logoElk jaar stimuleert en bevordert Deloitte’s Technology Fast 50 de vijftig snelst groeiende en innovatieve technologiebedrijven in België. Deelnemende bedrijven binnen de categorieën hardware, software, communicatie, media, life science en clean technology worden op basis van hun groei gerangschikt in de top 50. Om in aanmerking te komen voor de Fast 50 competitie, moet een bedrijf een minimumomzet hebben van € 50.000 in het boekjaar 2012 en een omzet van ten minste € 800.000 in het afgelopen boekjaar op basis van de officieel gepubliceerde jaarrekeningen. De top 50 van bedrijven uit elk land maken tevens kans om opgenomen te worden in de EMEA Fast 500 ranking.

Het winnen van Deloitte’s Technology 2015 Fast 50 heeft onder andere nieuwe kansen gecreëerd voor het Waalse bedrijf, X-RIS  dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van röntgenapparatuur.
“De media-aandacht rond de award heeft ertoe geleid dat een aantal bedrijven contact met ons heeft genomen, en sommige zijn klanten geworden”, zegt Nicolas Poelst, medeoprichter en Sales Director van X-RIS. “Ingenieurs en andere talentvolle geïnteresseerden kwamen zich aan ons voorstellen, en we zijn ook benaderd door potentiële investeerders.”

Jongere technologiebedrijven die slechts vijf jaar of minder operationeel zijn, kunnen meedoen aan de Rising Star competitie. Deze bedrijven moeten een minimumomzet van € 50.000 hebben gerealiseerd in 2015 of de afgelopen twaalf maanden voor inschrijving. Op basis van een pitch worden tien bedrijven in oktober geselecteerd om door te gaan naar de Award Ceremony in november. De uiteindelijke Rising Star winnaar wordt opgenomen in het Innovation Booster Programme, waar Deloitte startups gedurende twee jaar intensief ondersteunt.

Dit jaar vindt het Fast 50 event plaats op 16 november 2016 in the Egg in Brussel. Bedrijven die in aanmerking komen voor de Fast 50 en/of Rising Star competitie kunnen zich tot en met 30 september melden bij Francis van der Haert, Fast 50-ambassadeur van het Deloitte-kantoor Antwerpen fvanderhaert@deloitte.com tel 03 800 89 19. Online inschrijven kan ook hier

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.