Nieuws Antwerpen DEME Onderneming van het jaar 2015

DEME Onderneming van het jaar 2015

DEME Onderneming van het jaar 2015

demetochHet baggerbedrijf DEME uit Zwijndrecht is uitgeroepen tot de “Onderneming van het jaar 2015.” Daarmee valt Antwerpen opnieuw in de prijzen. Verleden jaar werd Katoen Natie uitgeroepen tot absolute laureaat.

DEME
werd door de vakjury geroemd voor zijn globale aanpak. Het gaat bij DEME immers niet enkel en alleen om baggeren. Als global solution provider is het concern ook geëngageerd in waterbouwkundige en offshore infrastructuurwerken, gespecialiseerde offshore-diensten in de oliesector, de gas en de mijnbouwindustrie, hernieuwbare energie, milieutechnieken en het winnen van granulaten en mineralen op zee.

Alain Bernard, de topman van DEME kwam de prijs in Brussel persoonlijk ophalen. Hij deelde zijn eerbetoon met de andere genomineerden, Accent Jobs for People (Roeselare), B and R Bouwgroep (Arendonk) en Renson (Waregem).

DEME was de nederlandstalige prijswinnaar. Bij de franstalige ging de eer naar het dierenpark Pairi Daisa.

De Onderneming van het jaar is een organisatie die opgezet is door het consultancybedrijf EY, de financiële krant De Tijd en de bank BNP Paribas Fortis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.