Nieuws Antwerpen Desco opent toonzaal in Waalse Habay

Desco opent toonzaal in Waalse Habay

Desco opent toonzaal in Waalse Habay

WIJNEGEM – Desco, groothandel in sanitair en verwarming, opent begin april een inspirerende toonzaal in het Waalse Habay. Het familiebedrijf met hoofdkantoor in Wijnegem zet zo zijn spectaculaire groei van de afgelopen jaren verder.

De nieuwe toonzaal van meer dan 1.000 m² komt naast het reeds bestaande afhaalmagazijn aan de Route de Gérasa. Het Habay-team telt 8 medewerkers en staat onder leiding van Cécile François.

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Met de recente integratie van de 10 Vanden Bergh-vestigingen heeft Desco nu 14 vestigingen in Vlaanderen en 16 in Wallonië.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.