Denise Lamoen

Desco zet Denise Lamoen na 50 jaar dienst in de bloemetjes

50 jaar in dienst, waar kom je dat nog tegen? Op 18 oktober 1971 begon Denise Lamoen uit Antwerpen aan haar eerste werkdag bij Desco, de sanitaire specialist met hoofdzetel in Wijnegem. Die halve eeuw bij dezelfde werkgever wordt gepast gevierd in het familiebedrijf. Denise zag er vier generaties groeien en bloeien.

Pia Vanderstraeten, verantwoordelijke HR: “De hele Desco familie is ongelooflijk trots op Denise. Als bediende op de commerciële binnendienst was en is zij voor vele klanten een onmisbare steun en toeverlaat. Ze is ook een bevoorrechte getuige in de geschiedenis van Desco, dat ze zag groeien van 50 tot meer dan 600 medewerkers, over vier generaties van de familie Dedecker.”

Van stichter Pierre Dedecker met zijn vader Frans en zoon Frank tot diens drie dochters Eva, Kris en Karen vandaag. Denise maakte de evolutie van Borgerhout naar Wijnegem mee, de heropstart na de brand in 2000, de uitbreiding naar Wallonië en later naar heel België.

50 jaar dienst, dat wil zeggen dat Denise ver voorbij de pensioengerechtigde leeftijd is. Pia Vanderstraeten: “Inderdaad, op 31 december 2015 is Denise ‘eventjes’ met pensioen gegaan. Maar wij konden haar niet missen en zij ons evenmin! Dat zegt natuurlijk ook iets over de sfeer en de waardering voor elkaar in ons familiebedrijf. Of dit nu de echte einddatum is? Kijk naar Denise: ze blaakt van gezondheid, werklust en enthousiasme. Wordt vervolgd!”