Nieuws Antwerpen Designstudio Pinkeye werft aan

Designstudio Pinkeye werft aan

Designstudio Pinkeye werft aan

pinkeyeDe Antwerpse designstudio Pinkeye werft mensen aan en doet dit op een eigenzinnige manier. In plaats van een klassieke vacature te plaatsen werd de keuze gemaakt om iedereen een kans te geven zich persoonlijk te komen voorstellen. Toekomstige projectmanagers, office managers, client service managers, identity designers, interior designers, graphic designers, creatives, … iedereen die zich geroepen voelt om een bijdrage te leveren aan de groei van Pinkeye kan vrijdag en zaterdag e.k. kennis komen maken.

In het verleden werd er steeds overweldigend gereageerd op vacatures van Pinkeye wat de keuze van een kandidaat niet makkelijk maakte. Een eerste selectie gebeurde op basis van een CV en portfolio waarna persoonlijke gesprekken volgden. Deze klassieke manier van aanwerven werd bij Pinkeye in vraag gesteld met als resultaat een StudioDate waar er naast de nodige competenties van de kandidaten ook wordt gekeken naar de juiste mentaliteit en ingesteldheid; iets dat op papier niet kan worden achterhaald. Gezien de introducties in de studio van Pinkeye plaatsvinden, kunnen de kandidaten ook al een idee krijgen van de werksfeer en cultuur.

Pinkeye is een internationaal bekroonde Belgische ontwerpstudio die bekend staat voor haar creatieve ontwerpstijl en een intense kruisbestuiving tussen verschillende talenten. Deze constante uitwisseling van ideeën en inspiratie resulteert in creatief en commercieel succes voor zowel multinationals als plaatselijke startups. Dankzij het veelzijdig team van grafisch, interieur- en productontwerpers maakt Pinkeye het verschil voor klanten als Timberland, Komono, Coca-Cola, MAC Cosmetics, Duvel/Moortgat, Douwe Egberts, Eskimo, …

Pinkeye werd in 2006 opgericht door de productontwikkelaars Ruud Belmans en Thomas Vanden Abeele met als doel hun multidisciplinaire visie op ontwerpen in de praktijk om te zetten. Al snel werd hun team uitgebouwd met enkele grafische en interieur ontwerpers die hun kennis en interesses uitwisselden en toepasten in de meest uiteenlopende projecten. Intussen is Pinkeye een sterke creatieve studio en staan ze bekend als ‘crossover design studio’ met opdrachten in branding, grafisch ontwerp, verpakkingsontwerp, interieurvormgeving, productonwikkeling en alles wat de grenzen aftast van deze disciplines. Binnen hun visie op ontwerpen staat creativiteit centraal en zien ze dit als een talent dat gestimuleerd en ontwikkeld moet worden. De manier waarop dit gebeurt vormt de basis van de werking en organisatie van de Pinkeye studio.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.