Nieuws Antwerpen Deurnese Transportmaatschappij overgenomen door Distrilog Group

Deurnese Transportmaatschappij overgenomen door Distrilog Group

Deurnese Transportmaatschappij overgenomen door Distrilog Group

DEURNE/WILLEBROEK – Het logistiek familiebedrijf Distrilog Group uit Willebroek neemt de transportactiviteiten van Deurnese Transport Maatschappij (DTM) over. DTM gaat zich nu volledig toeleggen op zowel zakelijk als privé personenvervoer.

Het logistieke Distrilog Group, opgericht in 1991, heeft naast het hoofdkantoor in Willebroek ook sites in Breendonk, Londerzeel, Gent, Herentals en Aarschot. Met de overname van Deurnese Transportmaatschappij zet Distrilog een grote stap voorwaarts om zijn transport- en distributieactiviteiten uit te breiden. Alle werknemers en de vloot van Deurnese Transport Maatschappij worden geïntegreerd binnen de bestaande structuur van Distrilog Group.

Focus op personenvervoer

DTM Transport behoort tot de DTM Groep. Het Deurnese bedrijf besliste recent om voluit in te zetten op personenvervoer. Naast de conventionele taxiritten, gaat het om shuttleservice, woon-werkverkeer, luchthavenvervoer, rolstoelvervoer, maritiem vervoer en alle types van bedrijfsvervoer.

Steve Van Avermaet, ceo van DTM: “De sector van het personenvervoer en mobiliteit in het algemeen, is sterk in beweging. Om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden, hebben we de keuze gemaakt om onze focus 100% op deze afdeling te richten. Belangrijk was wel dat we voor onze vrachtwagenchauffeurs en dispatchers een betrouwbare nieuwe werkgever vonden. We zijn dan ook uiterst tevreden met Distrilog als overnemer. Beide ondernemingen behoren tot het segment van de grotere kmo, waar niettegenstaande de omvang, toch nog een familiaal karakter heerst.”

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van het Antwerpse De Putter & Co, die door haar expertise binnen transport en logistiek de meerwaarde voor beide partijen wist te realiseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.