Nieuws Antwerpen Diamonds by CS

Diamonds by CS

Diamonds by CS

Caroline Schreiber die onder de naam ‘Diamonds by CS’ in haar atelier in de diamantwijk in Antwerpen, het ontwerp tekent voor juwelen op maat, kreeg de passie voor diamanten en ontwerpen al met de paplepel mee. Niet verwonderlijk met een grootmoeder die werkzaam was bij het Dior atelier in Parijs, een moeder met een eigen modecollectie en een vader als diamantslijper. Juwelen ontwerpen en werken met diamanten vormen dan ook de ultieme droom voor Caroline. Begin 2017 startte ze haar eigen zaak.

Na een jarenlange carrière op de marketingafdeling van Maasmechelen Village en daarna als freelance styliste, vond Caroline het stilaan tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo groeide het idee om een eigen juwelenlijn te starten en werd ‘Diamonds by CS’ geboren.

Het resultaat: een tijdloze en stijlvolle juwelencollectie waarnaast ook nog ruimte is voor een verlovings- of bruidscollectie en op maat juwelen. De ontwerpster vereeuwigt eveneens persoonlijke boodschappen als ultieme liefdesbetuiging in juwelen. Je kan een keuze maken uit het juwelenportfolio van Diamonds by CS, of op basis van een tekening, ontwerp of idee, van je droom de realiteit maken. Van klassiek over modern tot trendy en design.

Ook een oud juweel een tweede leven inblazen is mogelijk. Het goud van het oude juweel wordt gesmolten, herwerkt tot een nieuwe vorm en de diamanten hergebruikt. Samen met Caroline Schreiber kunnen klanten over het design van het juweel beslissen, waarna een goudsmid met het ontwerp aan de slag gaat. De diamanten worden vervolgens geplaatst bij de diamantzetter en tot slot volgt de finishing touch: het polieren en het rhodineren van het juweel.

Caroline Schreiber verwerkt in haar ontwerpen diamanten van uitstekende kwaliteit die zij rechtstreeks betrekt en waardoor de aankoopprijs gunstig is. Iedere aankoop bij Diamonds by CS komt bovendien met een echtheidscertificaat (IGI, HRD of GIA).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.