Nieuws Antwerpen Dierenspeciaalzaak van Kevin Massart opent 4de vestiging

Dierenspeciaalzaak van Kevin Massart opent 4de vestiging

Dierenspeciaalzaak van Kevin Massart opent 4de vestiging

SCHILDE/SINT-JOB-IN-‘T-GOOR/KALMTHOUT/RIJKEVORSEL – Op de site van Breebos Shopping in Rijkevorsel opent Cats & Dogs een volledig nieuwe vestiging. Dat gebeurt symbolisch op 4 oktober, op Werelddierendag. Het is de eerste uitbreiding van de dierenspeciaalzaak in 10 jaar tijd.

Cats & Dogs bestaat als familiebedrijf sinds 2003, toen Kevin Massart samen met zijn moeder is gestart met één winkeltje. Ondertussen heeft hij al 15 jaar de leiding over de dierenspeciaalzaken. Naast de dierenwinkels in Schilde, Sint-Job en Kalmthout komt er nu een vierde vestiging bij.

De keuze voor de nieuwe winkel in Rijkevorsel is niet toevallig, want Cats & Dogs was in die regio nog niet aanwezig. Zaakvoerder Kevin Massart ziet dan ook veel potentieel.

Kevin Massart: “We openen nu een volledig nieuwe winkel. Dit is al geleden van bij de opening van de vestiging in Schilde, terwijl de winkels in Sint-Job-in-‘t-Goor en Kalmthout door overnames werden gerealiseerd. Hierdoor kunnen we voor 100% onze eigen keuzes maken qua assortiment.”

Nieuwbouw

De winkel in Rijkevorsel is een nieuwbouw, uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp, waardoor de CO2-uitstoot zeer beperkt is. Met een oppervlakte van 325 m² wil Cats & Dogs op de Breebossite vooral een gezellige winkel zijn met voldoende productaanbod. “Dat richt zich niet alleen op katten en honden, want in het assortiment zitten ook voeding en toebehoren voor knaagdieren, vogels, vissen en tuinvogels”, aldus Kevin Massart.

Cats & Dogs telt in totaal 20 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.