Nieuws D’Ieteren kan na overname Go-Solar laadpalen met zonnepanelen combineren: “Een strategische zet”

D’Ieteren kan na overname Go-Solar laadpalen met zonnepanelen combineren: “Een strategische zet”

Nicolas Paris. Foto AutoGids

D’Ieteren kan na overname Go-Solar laadpalen met zonnepanelen combineren: “Een strategische zet”

BRECHT – EDI, de laadpalendochter van de groep D’Ieteren, neemt de Belgische installateur van zonnepanelen en thuisbatterijen Go-Solar over. Daarmee kan ze mensen die een elektrische auto kopen, de mogelijkheid geven om naast een laadpaal thuis meteen ook zonnepanelen en een thuisbatterij te installeren.

“Met de overname van Go-Solar willen wij het leven van onze klanten gemakkelijker maken door hun een volledig elektrisch ecosysteem aan te bieden”, zegt de CEO van EDI, Nicolas Paris, in een persbericht.

Integraal aanbod

D’Ieteren-CEO Denis Gorteman spreekt dan weer van “een strategische zet die zal helpen om de elektromobiliteit in België te promoten door de klantenervaring te vereenvoudigen via een integraal aanbod”. G-Solar, opgericht in 2015, is vooral actief in Vlaanderen. Via de overname wil uitbreiden naar de rest van het land. Financiële details worden niet gemeld in het persbericht.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.