Nieuws Digi Consult vervoegt Classo Technology Group: “In één klap marktleider in Vlaanderen”

Digi Consult vervoegt Classo Technology Group: “In één klap marktleider in Vlaanderen”

Digi Consult vervoegt Classo Technology Group: “In één klap marktleider in Vlaanderen”

ANTWERPEN, DENDERLEEUW – De Oost-Vlaamse IT-consultant Digi Consult behoort sinds oktober tot de Antwerpse technologieholding Classo Technology Group (CTG). De toetreding is in het kader van de verdere uitvoering van het strategisch plan van CTG.

Na de toetreding van investeringsplatform On IT eerder dit jaar, heeft CTG ook IT-consultant Digi Consult onder de arm genomen. CTG is een totaalleverancier van intuïtieve en interactieve kantoortechnologie en biedt drie diensten aan: managed document services, interactive meeting services en office guiding solutions. Digi Consult is in 2004 opgestart door ondernemer Ivan Verhasselt, die het bedrijf uitbouwde tot een regionaal begrip in prinitng, bheer van documentstromen en presentatie en interactieve vergaderoplossingen.

Ivan Verhasselt blijft ondanks de toetreding CEO van Digi Consult en zal ook het CTG-managementteam vervoegen met zijn rol als Head of Sales en RvB-lid. “Ik was al overtuigd dat we enkel door het samenwerken met gelijkgezinde ondernemers een relevante rol konden spelen in de toekomst. We zijn er dan ook snel uitgeraakt om de handen in elkaar te slaan”, zegt Verhasselt.

Ook afgevaardigd bestuurder van CTG, Rudi Van Laer, is tevreden met de samenwerking. “Verhasselt zal zijn ervaring inzetten om de verkoopsaanpak en -processen te stroomlijnen”, zegt hij. “Dankzij de overname worden we marktleider in Vlaanderen. We gaan deze positie gebruiken om nog overnames te kunnen realiseren.”

 

 

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.