Nieuws Antwerpen Dirk Daems voorzitter Waterklerken

Dirk Daems voorzitter Waterklerken

Dirk Daems voorzitter Waterklerken

dirkDirk Daems is bij de laatste bestuursvergadering van de Koninklijke Vereniging der Waterklerken van Antwerpen (KVWA) herverkozen als voorzitter. Dirk Daems is  al voorzitter van de vereniging sinds 2004. Hij is daarmee de langst zittende voorzitter in het 94-jarig bestaan van de organisatie.

Met Zoë Wouters is ook een tweede vrouw verkozen in het bestuur. Peggy Van Bossche was eerder al opgenomen in het bestuursorgaan. Daardoor is de KVWA niet langer meer een exclusieve mannenclub.

Het nieuwe bestuur treedt aan voor de periode 2016 tot 2019.

De samenstelling van de nieuwe ploeg: voorzitter Dirk Daems, (P2F Shipping). Ondervoorzitter Erik Van Steenhuyze (DKT Agencies). Penningmeester Glenn De Vylder (Boeckmans Belgie). Secretaris Eddy Van Laere (Lalemant Antwerpen). Feestbestuurder Peggy Van den Bossche (BSTS).

Commisarissen: Alain Meyer (GAC Belgium) en Zoë Wouters (Steder Group).

Steunfonds: voorzitter Dirk Daems (P2F Shipping). Commissaris: Lorenzo Vindevogel (Evergreen Belgium).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.