Distrilog rijdt voor raffinaderij Total

distrilogjeDe Distrilog Group werd geëngageerd als logistiek dienstverlener voor de Total Raffinaderij Antwerpen. Distrilog baat zowel het centrale magazijn als de shutdown eenheid op de raffinaderij uit.

“De keuze voor een nieuwe partner werd zowel vanuit logistiek als sociaal standpunt bekeken aangezien het welzijn van de 20 werknemers die de overstap zouden maken ons nauw aan het hart ligt", zegt Bryan Beutels van Distrilog. "Enerzijds werden we aangetrokken omwille van de specifieke expertise in outsourcing van logistieke activiteiten en de ervaring inzake logistiek. Anderzijds gaf de kijk op het menselijke aspect, ondersteund door enkele recente overnames Distrilog net dat extra voordeel. Deze combinatie en de concrete logistieke vooruitzichten waren meer dan voldoende om voor Distrilog Group te kiezen als partner voor het stroomlijnen van interne logistieke processen.”

Het team zal bestaan uit 20 werknemers die gespreid over de twee magazijnen, de voorziening van wisselstukken voor Total Raffinderij Antwerpen verzorgen. Na de uitbouw van Distrilog Group in het hinterland is dit de eerste aanwezigheid in de Haven van Antwerpen.

De Distrilog Group van Leo Salaerts heeft zich de laatste jaren opgewerkt binnen de top-10 van de Belgische distributiebedrijven. Voor het lopende boekjaar wordt een omzet van 80 miljoen euro gebudgetteerd. Distrilog opereert vanuit Bornem, Willebroek, Geel en Aarschot.