themabeeld met logo strafste onderneemster 1 Foto: Made in

Dit zijn de vijf genomineerden voor dé Strafste Onderneemster van Antwerpen

Na een spannende selectieperiode met talloze nominaties, zijn we verheugd om de top vijf genomineerden voor dé Strafste Onderneemster van Antwerpen bekend te maken. Stemmen op de top vijf kan tot 3 maart.

Om vrouwelijk ondernemerschap in de spotlights te zetten gaan Made in en Gazet van Antwerpen dit jaar opnieuw op zoek naar dé Strafste Onderneemster van Antwerpen. Wie verdient het volgens jou om Mieke Frijters, de winnares van vorig jaar, op te volgen?

Dit zijn ze!

  • Caroline Baeten van huurkledingplatform Dressr in Mortsel. Met haar platform wil Caroline duurzame economie bevorderen en fast fashion uit de weg gaan.
  • Judith Dillen van HR bureau One on One in Brecht. Judith rekruteert personeel voor toonaangevende bedrijven in en rond Antwerpen.
  • Marleen De Vlijt van de Spaanse vastgoedmakelaar Azull in Antwerpen. Met haar bedrijf is Marleen marktleider in België als het gaat om een huis onder de Spaanse zon kopen.
  • Sylvie Van den Broeck van Manna Sauzen in Wijnegem. Deze straffe onderneemster staat aan het roer van de sauzenproducent dat in 1935 werd opgericht.
  • Tara Reid van kinderopvang OYAMOTO in Antwerpen. Tara Oyamoto helpt bedrijven om meer diversiteit en een betere work-life balance te creëren door hoogwaardige kinderopvang op locatie aan te bieden.

Nu is het aan jou om te beslissen wie de titel van dé Strafste Onderneemster van Antwerpen verdient. Stemmen kan tot 3 maart via Strafste onderneemster - Made in (made-in.be).

In de week van 26 februari lees je op Made in Antwerpen en in Gazet van Antwerpen korte interviews met de vijf finalisten. De winnares zal op 8 maart, Internationale Vrouwendag, bekendgemaakt worden. Ook zij zal die dag schitteren met een reportage.