Nieuws Antwerpen Dockx Group verkoopt Dockx Select aan BD myShopi

Dockx Group verkoopt Dockx Select aan BD myShopi

Dockx Group verkoopt Dockx Select aan BD myShopi

ANTWERPEN – De activiteiten van Dockx Select, een onderdeel van Dockx Logistics, zijn overgenomen door BD myShopi, een omni-channel activatieplatform met meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en offline en online consumentenactivatie. Naast de 15 medewerkers van Dockx Select blijven ook Commercial Director Mario De Bruyn en Operations Director Gert Van den Bossche aan boord.

Dockx Group, het familiebedrijf met hoofdzetel in Wilrijk, is een innovatieve en betrouwbare dienstverlener in logistieke en mobiliteitsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf was op zoek naar een overnemer voor Dockx Select om zich in de toekomst nog meer te focussen op de groei van haar kernactiviteiten van voornamelijk Dockx Rental (verhuur van voertuigen), Dockx Movers (nationale en internationale verhuizingen) en Dockx Rhenus Archisave (archiefopslag voor bedrijven, overheden en openbare instellingen).

Dockx Select zorgt voor de levering van oversized goederen voor retailers en producenten bij de consument. Die heeft de keuze om zijn bestelling thuis te laten leveren of op te halen in één van de 24 Dockx Select pick-up points. Dockx Select, vroeger gekend als Dockx Logistics, won in 2016 de award voor het Logistics Project of the Year.

Raf Lambrix, ceo van BD myShopi: “Na de overname eind 2019 van CityDepot, dat zich specialiseert in duurzame stadslogistiek, verwelkomen we met Dockx Select een tweede gekende speler in de wereld van de gespecialiseerde omni-channel last mile logistiek.”

Ook Mario De Bruyn en Gert Van Den Bossche, die aan boord blijven, zien heel wat opportuniteiten in de overname door BD myShopi: “BD myShopi beschikt over 25 logistieke units op strategisch gelegen locaties in België alsook over een interessant klantportfolio waar specifieke logistieke noden zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid om het unieke en uitgebreide logistieke dienstenpakket van Dockx Select nationaal uit te rollen en onze groei verder te accelereren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.