Nieuws Antwerpen Dockx Rental laat keuze tussen bemande en onbemande reservaties

Dockx Rental laat keuze tussen bemande en onbemande reservaties

Dockx Rental laat keuze tussen bemande en onbemande reservaties

Dockx Rental is het eerste verhuurbedrijf waar je via de website de keuze krijgt tussen reserveren én afhalen van een bestelwagen via een medewerker in een Dockx Service Shop of volledig contactloos via de applicatie. “Dankzij deze integratie kan je 24/7 een voertuig ophalen, zowel in de Dockx shops als bij één van onze partners”, vertelt Joeri Dockx van Dockx Rental uit Wilrijk.

Dockx Rental breidde vorig jaar zijn service uit met de Dockx app. Via deze gratis app kan je 24/7 en zonder tussenkomst van een Dockx medewerker een bestel- of verhuiswagen reserveren en ophalen met behulp van een digitale sleutel. “Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken, is de mogelijkheid om te huren via de applicatie nu ook geïntegreerd in de Dockx Rental website”, zegt Joeri Dockx. “Op deze manier kan de klant zelf kiezen tussen de gekende traditionele verhuur met personeel of voor een contactloze verhuur met meer vrijheid om de huurperiode te kiezen en met meer beschikbare locaties.”

Via de applicatie zal je niet alleen kunnen huren bij de gekende Dockx Service Shops, maar ook bij één van de partners. “Onze bestel- en verhuiswagens worden nu al aangeboden op de parking van Storo, Zelfbouwmarkt en IKEA Wilrijk. Op korte termijn breiden we het aantal locaties nog verder uit. Het is onze ambitie om voor iedereen een bestel- en verhuiswagen ter beschikking te hebben op een steenworp van zijn of haar woning.”

Ook bedrijven kunnen vlotter een bestel- en verhuiswagen huren via de app. “Zo is er voor zakelijke klanten de mogelijkheid om meerdere chauffeurs te koppelen aan één account. Op deze manier verliezen chauffeurs geen tijd bij het ophalen van het voertuig en kunnen ze onmiddellijk vertrekken. Als Fleet Manager kan je zo eenvoudig bestelwagens toewijzen en duidelijk het overzicht bewaren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.