Nieuws Antwerpen Dockx Rental neemt samen met Storo digitale afslag

Dockx Rental neemt samen met Storo digitale afslag

Dockx Rental neemt samen met Storo digitale afslag

Verhuurbedrijf Dockx Rental gaat een samenwerking aan met Storo, het allereerste volledig digitaal aanstuurbare selfstorage-concept in België met opslagplaatsen in Brecht en Mechelen. Via de smartphone boek je naast je opslagbox nu ook je verhuiswagen volledig digitaal.

De zoektocht naar opbergruimte gaat meestal gepaard met een uitgebreide verhuizing. Om dat proces te vergemakkelijken, biedt Dockx Rental nu een oplossing: hun nieuwe pick-up point op de parking van Storo in Brecht. Via de gratis Dockx app kan je hier 24/7 een bestel- of verhuiswagen huren. Het gewenste voertuig selecteren, openen en starten gaat allemaal via de smartphone en maakt het gehele huurproces dus volledig digitaal en contactloos. Wie toch liever via de klassieke weg huurt, kan zijn of haar reservatie ook nog steeds gewoon afhalen in een bemande Dockx Service Shop.

Met deze samenwerking zet ook Storo zijn troeven beter in de kijker. Dit digitaal aanstuurbare selfstorage-concept zet in op de groeiende behoefte aan extra en flexibele opbergruimte. Zo kan je bij Storo al terecht voor een opslagplaats vanaf één vierkante meter. Net als Dockx beschikt ook deze verhuurder over een snel en eenvoudig boekingsproces dat je meteen na de boeking toegang geeft tot de opslagruimte via een persoonlijke toegangscode of de Storo-app. Die toegangscode kan ook gedeeld worden met je omgeving en maakt van de ellende met klassieke sleutels dus verleden tijd.

Dankzij de samenwerking tussen Dockx en Storo ben je dus nog beter voorbereid. In de toekomst zal het aanbod nog worden uitgebreid naar nieuwe locaties.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.