Permeke Motors

Drie fleetdealers uit regio maken kans op begeerde titel

ANTWERPEN/AARTSELAAR/MERKSEM – BMW-dealer Jorssen, Mercedes-Benz Antwerpen en Ford-verdeler Permeke Motors maken kans om de titel Fleetdealer van het Jaar in de wacht te slepen. Die prijs wordt uitgereikt door link2fleet en bekroont concessiehouders die er een erezaak van maken om hun professionele klanten een uitzonderlijke service te bieden.

Link2fleet, die de verkiezing voor de tweede keer organiseert, reikt drie prijzen uit: een voor Vlaanderen, een voor Brussel en een voor Wallonië. Concessiehouders kunnen zichzelf kandidaat stellen. Via de website van link2fleet kan er online op de favoriete vloothouder worden gestemd.

Op basis van de onlinestemmen wordt een preselectie gemaakt van de beste drie kandidaten in elke regio. Die geselecteerde bedrijven worden uitgenodigd op de link2fleet Awards die op 5 juni plaatsvinden in Brussels Expo. Daar worden de genomineerden in de kijker gezet via een videopresentatie van hun diensten. De negen finalisten worden daarna opnieuw beoordeeld door de aanwezige vlootbeheerders. Wie die avond in zijn regio de meeste stemmen behaalt, is de winnaar.

Kanshebbers

In de regio Antwerpen dingen drie concessiehouders mee naar de titel. Jorssen, verdeler voor BMW en MINI, met vestigingen in Aartselaar en Merksem, neemt het op tegen twee andere verdelers: Mercedes-Benz Antwerpen en Ford-verdeler Permeke Motors uit Antwerpen.