Nieuws Antwerpen Dropbox erkent Hestia als partner

Dropbox erkent Hestia als partner

Dropbox erkent Hestia als partner

hestiaHet IT-bedrijf Hestia uit Kontich is erkend als Dropbox Flagship Partner in België voor ondernemingen. ‘Dropbox for Business’ garandeert de klanten het prestatievermogen van Dropbox en de sterke administratieve mogelijkheden met controle over bedrijfsgegevens.

“We zijn vereerd dat Dropbox Hestia als toonaangevende IT-dienstverlener in België erkent en ons uitkoos om hun Flagship partner voor de Belgische markt te worden, dit op basis van onze internationale ranking als MSP”, zegt Nicolas Geudens, managing partner van Hestia. “Voor ons als een managed services provider past ‘Dropbox for Business’ perfect in onze portfolio en zal dit een toegevoegde waarde bieden voor onze klanten”.

Sinds januari 2008 is Hestia het ‘Managed Services’ bedrijf binnen de Uptime Group. De Uptime Group maakt dan zélf weer deel uit van de Cronos Group, eveneens uit Kontich. Als een kennisbedrijf zorgt Hestia voor consistentie en absolute kwaliteit in het ondersteunen en/of beheren van de ICT-infrastructuur van hun klanten. Hestia is een flexibel bedrijf met gedegen kennis en een bewezen track record. Hun enthousiaste, gemotiveerde mensen maken het verschil in de markt. Een recente, onafhankelijke studie van Graydon rangschikt Hestia in de top 20 bedrijven in haar branche.

Het Dropbox Partner Netwerk is voor Hestia een unieke kans om klanten te laten kennismaken met een gebruiksvriendelijke file sync en share tool, die helpt de productiviteit en efficiëntie van de werknemer te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen voor het bedrijf. Management mogelijkheden met ‘Dropbox for Business’ omvatten onder andere Active Directory integratie met single sign-on (SSO), herstel van verloren of verwijderde bestanden, twee-factor verificatie, remote wipe, activiteit audit logs en het delen van controles.

Dropbox zelf vereenvoudigt het werk en persoonlijke leven van miljoenen mensen door hen documenten, foto’s en video’s overal heen te brengen en ze makkelijker te delen. Deze dienst heeft inmiddels meer dan 300 miljoen gebruikers en wordt in meer dan 4 miljoen bedrijven gebruikt, met meer dan 1 miljard opgeslagen bestanden per dag.

In de afgelopen vijf jaar heeft Hestia-IT zich ontwikkeld tot een professionele en kwalitatieve dienstverlener die meer dan 200 klanten dagdagelijks ondersteunt bij het operationeel beheer van de IT omgeving of zelfs delen ervan compleet in beheer overneemt. Het gaat dan zowel om monitoring, mobile managed services, service management en cloud diensten. Hestia-IT kwalificeert zich ten aanzien van de klanten tevens door een diepgaande technische kennis en door een flexibele benadering. Zo heeft elke klant een eigen direct aanspreekpunt, een senior level manager die de samenwerking opzet maar ook met de klanten mee denkt om meer rendement uit de systemen te halen.

Hestia: de naam van de dochter van Cronos die in de Griekse mythologie het vuur op Olympos brandend moet houden. “Zoals ook wij het vuur van onze klanten moeten laten branden.”

Het bedrijf uit Kontich stelt vandaag zo’n 50 mensen tewerk en tekent voor een omzet van pakweg 6 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.