Nieuws Antwerpen Dubbel zoveel aanvragen voor op maat gemaakt dieet bij PronoKal

Dubbel zoveel aanvragen voor op maat gemaakt dieet bij PronoKal

Dubbel zoveel aanvragen voor op maat gemaakt dieet bij PronoKal

1 Belg op 3 verdikte sinds de start van de pandemie. Daartegenover zijn wel 58% van de Belgen gemotiveerd om hun levensstijl te veranderen en gezonder te beginnen leven sinds corona. PronoKal uit Antwerpen bevestigt die cijfers, want sinds de start van het nieuwe jaar ontving het bedrijf maar liefst een verdubbeling in aanvragen voor een gepersonaliseerd dieet.

Stilaan bereiden we ons voor op een leven post-corona. De opening van de kappers en het verdwijnen van de coronacoupe als gevolg zijn de eerste effecten daarvan. Maar nu wil de Belg ook de extra coronakilo’s aanvechten. Uit een rondvraag bij meer dan 1.000 Belgen bleek dat 33 procent enkele kilo’s bijkwam sinds de start van de eerste lockdown.

PronoKal ontwikkelt al jaren gepersonaliseerde afvalmethodes en merkte plots een forse toename van het aantal aanvragen voor de gekende PnK-methode. “Sinds de start van het nieuwe jaar kregen we dubbel zoveel aanvragen van mensen die willen vermageren in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het is goed dat mensen beseffen hoe belangrijk het is om zorg te dragen voor hun fysieke en mentale gezondheid en daarbij de weg vinden naar PronoKal”, vertelt Kelly De Wever, General Manager van PronoKal Group Benelux met hoofdkantoor in Berchem.

Leden van PronoKal worden persoonlijk gecoacht en bijgestaan door een professioneel team van een arts, diëtiste en bewegingscoach. Het bedrijf springt vanaf april ook op de digitale kar met de integratie van digitale tools in de behandelingen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Patrick B. 2021-03-23 00:32:43

Niks begeleiding, enkel bezoek bij huisarts die gewicht opneemt en papier invult voor producten van PronoKal aan te kopen. Nooit een diëtist en/of bewegingscoach gehoord of gezien.

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.