Nieuws Antwerpen Duizenden hits voor bedrijfsvideo van Quadriga

Duizenden hits voor bedrijfsvideo van Quadriga

Duizenden hits voor bedrijfsvideo van Quadriga

quadrigaDe stofferige bedrijfsfilm heeft afgedaan. Wie vandaag als bedrijf wil opvallen laat de ceo niet langer treurige cijfers debiteren. Autohandelaar Quadriga is dringend op zoek nar een internationale aankoper. Het bedrijf opteerde voor een hippe video waar heel veel respons op kwam. Tot ver over de grenzen heen.

Quadriga doet internationaal in auto’s. Het bedrijf uit Burcht koopt over zowat de hele wereld partijen auto’s op en schuift die door naar zijn klanten, onafhandelijke dealers, leasingsmaatschappijen, verhuurbedrijven enz. Quadriga Car Retail is tien jaar geleden opgezet door Geoffrey Heyninck en Johan Van Coppenolle. Erwin Beerens nam mee een financiële participatie in het bedrijf.

De firma doet het ondertussen uitstekend. Quadriga is internationaal actief en verhandelt auto’s over heel Europa, in het Midden-Oosten, Afrika, de Verenigde Staten enz. Het gaat daarbij vooral om scherpe prijzen, een snelle administratieve verwerking en een vlotte logistiek. Op die manier speelt Quadriga perfect in op de internationale ontwikkelingen.

“We slagen erin om onze marktpositie voortdurend uit te breiden”, zegt Johan Van Coppenolle. “Wij zijn vandaag precies tien jaar bezig en we hebben ons sterk gepositioneerd in de sector. Op jaarbasis verwerken we zo’n 7 tot 8.000 wagens. Maar het gaat ons daarbij uiteraard niet om de absolute getallen. Het is ons om het rendement te doen en ik mag me gelukkig prijzen dat we in ons eerste halfjaar 2015/2016 opnieuw een rendementsverbetering van liefst 80% gerealiseerd hebben.”

In die continue groei heeft Quadriga opnieuw ruimte voor een extra aankoper. Vandaag zijn ze met z’n tienen maar er is meer werk. Vandaar de openstaande vacature die gelanceerd werd met een heel originele video. Die werd gerealiseerd door Rutger-Jan Cleiren van het filmcollectief Bruut uit Breda. Rutger-Jan is dan wel een Vlaming die zich aangesloten heeft bij het collectief. “We opteerden voor een originele aanpak bij de aanwerving van een extra man”, zegt Johan Van Coppenolle. “Ik denk dat we daarin geslaagd zijn want we kregen opmerkelijk veel sollicitaties binnen uit het buitenland. Zelfs uit Roemenië. We kunnen op die manier een doelgerichte keuze maken.”

Wie het bewuste filmpje wil zien: https://www.youtube.com/watch?v=6uDYHhzy0wg&feature=youtu.be
De video heeft al duizenden weergaven op Facebook: https://www.facebook.com/QuadrigaCarRetail/videos/vb.39037206954/10153779395061955/?type=2&theater

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.