Nieuws Antwerpen DYKA opent filiaal in Zandhoven

DYKA opent filiaal in Zandhoven

DYKA opent filiaal in Zandhoven

DYKA België wil extra aanwezig zijn in de regio rond Antwerpen en opent daarvoor een nieuw filiaal in Zandhoven op 1 april. De activiteiten van de producent en leverancier van kunststof leidingsystemen in Hoogstraten zullen mee verhuizen naar de nieuwe locatie. Het bestaande filiaal in Temse blijft behouden.

“Met dit filiaal zetten we een nieuwe stap in ons groeitraject. We willen dicht bij onze klanten staan en het nieuwe filiaal in Zandhoven zorgt ervoor dat we veel centraler in de provincie Antwerpen terechtkomen en dus ook fysiek dichter bij onze klanten”, aldus Stijn Coninx, business manager project business bij DYKA België.

Eind deze maand sluit DYKA België haar filiaal in Hoogstraten om begin april te starten in Zandhoven. In de maand maart is er een overgangsregeling voorzien om klanten te blijven bedienen. “Ons team is hard aan het werk om in Zandhoven een shopervaring te creëren zodat we onze aannemers nog beter advies op maat kunnen geven. Nieuwe, flexibele overleg- en demoruimtes in de shop moeten daarbij helpen.”

De keuze voor Zandhoven past binnen de langetermijnstrategie. “Samen met onze klant creëren we Nature’s Network: we zetten efficiënte, duurzame netwerken op die natuurlijke, hernieuwbare elementen, zoals water en gas, vervoeren. Om dat te doen moeten we dicht bij onze klanten staan en dat verklaart de keuze voor Zandhoven.

DYKA België is een toonaangevende producent en leverancier van kunststof leidingsystemen. In België werken er ongeveer 200 mensen, verspreid over 9 regionale filialen. DYKA Group is verder nog aanwezig in Nederland, Frankrijk, Polen, Duitsland en Hongarije.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.