Nieuws Dyka verhuist filiaal van Hoogstraten naar Zandhoven

Dyka verhuist filiaal van Hoogstraten naar Zandhoven

Dyka verhuist filiaal van Hoogstraten naar Zandhoven

ZANDHOVEN, HOOGSTRATEN – Dyka België opent vrijdag officieel een nieuw filiaal in Zandhoven. Alle activiteiten van Dyka in Hoogstraten en het merendeel van het personeel zijn mee verhuisd.

“Een nieuwe stap in ons groeitraject”, zegt Stijn Coninx, business manager Project Business bij Dyka België. “Met ons nieuwe filiaal in Zandhoven zijn we centraler in de provincie Antwerpen terechtgekomen en dus dichter bij onze klanten.”

Dyka België is een producent en leverancier van kunststof leidingsystemen. De productie, administratie, centrale distributie en verkoop zijn gevestigd in het Limburgs Pelt. Negen regionale filialen verzekeren een snelle levering aan handelaars, aannemers, installateurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven en industrie.

Dyka België heeft ongeveer tweehonderd mensen in dienst en is een onderdeel van Dyka Group, een businessunit van Tessenderlo Group.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.