Nieuws Antwerpen Dynamische Rotaract Antwerpen Metropool organiseert Racketaract

Dynamische Rotaract Antwerpen Metropool organiseert Racketaract

Dynamische Rotaract Antwerpen Metropool organiseert Racketaract

Rotaract_logoRotaract Antwerpen Metropool, met als meterclub Rotary Antwerpen Metropool, organiseert op zaterdag 20 augustus om 12u30 een tennis dubbeltornooi in TC Borgerweert op Linkeroever.
Deze serviceclub voor jong volwassenen werd in januari 2015 opgericht door een dynamisch team dat zich vrijwillig en enthousiast inzet voor een aantal goede doelen. “We kiezen heel bewust voor goede doelen in de regio Antwerpen waarvoor we effectief iets kunnen betekenen, zowel op financieel als op moreel vlak. Onze club telt een dertigtal leden tussen 18 en 30 jaar. We komen twee keer per maand samen om iets leuks te doen én te brainstormen over hoe we onze goede doelen kunnen steunen. Onze twee grootste activiteiten zijn het jaarlijkse galabal en het tennistornooi Racketaract”, zegt de enthousiaste voorzitter Laura Meuwissen.

De prijsuitreiking van het tennistornooi zal gebeuren door niemand minder dan Ludo Van Campenhout, Antwerps Schepen van Sport. Voor de muziek staat het Antwerps dj duo ‘Masari’ in dat ook op Tomorrowland van de partij was.

Rotaract zoekt nog sponsors en extra teams van twee personen. Mensen die nog nooit getennist hebben zijn ook welkom om deel te nemen. De inschrijving bedraagt €25 per team en kan hier gebeuren. De winst van het event wordt integraal aan de goede doelen geschonken die Rotaract een hart onder de riem wil steken.

Met Think out of the box vzw hebben de ouders van kinderen met een mentale beperking ouder dan 21 jaar van het Vriendenhuis Schilde de handen in elkaar geslagen om hun kinderen een warme thuis te bieden.
Kras is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die in verschillende centra op diverse plekken in de stad een activiteitenaanbod in de vrije tijd van meer dan 4100 kinderen, tieners en jongeren organiseert, jongens én meisjes met de meest diverse culturele achtergronden en origines.
Voor meer info contacteer: rotaract.antwerpen.metropool@gmail.com

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.