Nieuws Antwerpen Easy Life dienstencheques schrijft duizendste huishoudhulp in.

Easy Life dienstencheques schrijft duizendste huishoudhulp in.

Easy Life dienstencheques schrijft duizendste huishoudhulp in.

Het Antwerpse dienstenchequebedrijf EasyLife dienstencheques heeft zonet zijn 1000ste huishoudhulp ingeschreven. Vorig jaar heeft Easy Life 365 nieuwe huishoudhulpen aangeworven in Vlaanderen. Het bedrijf groeit jaarlijks met 25%, zegt Easy Life in een mededeling. En dat in een markt die verder stagneert. Voor dit jaar wordt zelfs een groei verwacht van 30%.

Easy Life heeft in de regio Antwerpen kantoren in Schilde, Kontich, Borsbeek, Westmalle, Wilrijk en Berchem. In totaal heeft het bedrijf 14 kantoren met 35 medewerkers en meer dan 1000 poetshulpen.

Dienstencheques bestaan sinds 2004 en hebben sindsdien een enorme vlucht genomen. Ze hebben een dubbel doel: laaggeschoolden uit de werklosheid halen en zwartwerk in de huishoudelijke dienstverlening vermijden. De dienstencheques worden door de federale overheid gesubsidieerd. Ze kosten relatief weinig, 9 € per uur. U krijgt bovendien een fiscaal voordeel van 30% zodat het uiteindelijk uurtarief kan dalen tot 6,30 €.

Dienstencheques mogen enkel gebruikt worden om hulp te vergoeden die in de privésfeer plaatsvindt. Het gaat hierbij om alle taken die een poetsvrouw doet, zoals poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen en ook eten koken. Ook voor strijkopdrachten kan men terecht bij dienstenchequebedrijven zoals Easy Life.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.