Nieuws Antwerpen Easykit opent nieuwe toonzaal in Sint-Niklaas

Easykit opent nieuwe toonzaal in Sint-Niklaas

Easykit opent nieuwe toonzaal in Sint-Niklaas

Easykit heeft op 1 juni zijn slimme zelfbouwformule naar het Waasland gebracht. In Sint-Niklaas aan de Moerputstaat 3B ging de nieuwste Easykit toonzaal open. Op 13 juni vindt de officiële opening plaats.

Met negen toonzalen in Vlaanderen (Melle, Kontich, Roeselare, Rotselaar, Geel, Hasselt, Maldegem, Groot-Bijgaarden en nu ook Sint-Niklaas) begeleidt Easykit jaarlijks meer dan 3.500 zelfbouwers met het plaatsen van hun woningtechnieken.
“Met onze slimme zelfbouwformule heeft iedereen de mogelijkheid om zijn woning comfortabel, duurzaam én energiebewust te bouwen of te renoveren”, zegt marketing manager Roel Van den Eynde.

In de toonzaal te Sint-Niklaas kunnen klanten terecht voor verschillende zelfbouwpakketten. Aan de hand van de technische opstellingen wil Easykit tonen hoe eenvoudig het is om zelf je verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitaire installatie te plaatsen.
Roel Van den Eynde: “We hebben zelf al onze technieken toegepast bij de bouw van onze toonzaal. Zoals voor onze klanten hebben wij ook bij ons eigen project gestreefd naar een zo zuinig mogelijke installatie. Dit vertaalt zich in een energie neutrale toonzaal en magazijn. Op het dak werden 112 van onze PV-zonnepanelen geplaatst. De energieopbrengst hiervan gebruiken we voor het verwarmen van onze toonzaal via de warmtepomp en vloerverwarming. Met ons domoticasysteem zorgen wij voor een efficiënte sturing van de LED verlichting en verwarming. Ons ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat met recuperatie van de warmte.”

In de nieuwe toonzaal is tevens een opleidingsruimte ondergebracht waar zelfbouwers een aantal knepen van het vak aangeleerd wordt. In de 9 Easykit toonzalen kunnen zij ook gratis voorstudies en offertes laten maken. Naast de toonzaal is er een ruim magazijn met afhaalbalie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.