Nieuws Antwerpen Edge pop up store met mode, kunst en wijn

Edge pop up store met mode, kunst en wijn

Edge pop up store met mode, kunst en wijn

edgeedgeMorgen vrijdag  opent de pop-up boutique bar Edge zijn deuren in de Bredestraat in Antwerpen. Edge lanceert een unieke winkelformule waarbij modemerken, kunst en wijn met elkaar gecombineerd worden.

Het concept werd bedacht door de drie vriendinnen Pascaline, Aurélie en Victoria die tijdens hun winkeluitjes telkens iéts misten en tot de conclusie kwamen dat shoppen op een meer ontspannen manier moest kunnen.

Edge creëert een ganse beleving in haar boutique bar waarbij mensen niet alleen easy urban chic kleding kunnen kopen maar tegelijkertijd kunnen genieten van een inspirerende kunstcollectie en een goed glas wijn aan de bar. Edge staat in dit opzicht voor gezelligheid en zorgt ervoor dat winkelen een extra dimensie krijgt, dat mensen elkaar ontmoeten en afstand kunnen nemen van de dagdagelijkse rush.

‘Voor elke editie zoeken we eigenhandig verschillende betaalbare, maar unieke en originele merken die hun plaatsje verdienen bij Edge. Zo is er telkens voor ieder wat wils!’, zegt Victoria. Voor de damescollectie zijn Karl Marc John, Lenny B. en het sobere, maar stijlvolle Franse Idano te verkrijgen. Edge lanceert deze keer ook een collectie voor mannen met merken zoals o.a. Selected Homme en Hymm. Vernieuwend zijn ook de t-shirts van Sizable.

De kunst wordt ingevuld door een uitgebreide fotocollectie van Joanna Maria Druyts en de wijnen werden uitgekozen bij Qualivino in Lier om een zo divers mogelijk assortiment te kunnen aanbieden.

Om de winkeldrukte op zaterdag te vermijden, wordt er tegenwoordig vaak online gewinkeld. Daar wil Edge verandering in brengen met winkelavonden, want niets is leuker dan na het werk met collega’s of vrienden uitblazen bij een glaasje wijn. ‘Van woensdag tot vrijdag kan je tussen 18 en 22 uur bij ons terecht voor een gezellige avond’, vertelt Pascaline.

Edge popt up in de Bredestraat 19-21 te Antwerpen van vrijdag 2 oktober t.e.m. zondag 11 oktober. Meer informatie en openingsuren vind je op de Facebook eventpagina: https://www.facebook.com/events/521229581367890/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.