Trattoria Boretti Antwerpen Caro Antson (Franchiser) & Ymani Dehertog (manager Antwerpen). Foto: Trattoria Boretti

Een nieuw (Antwerps) hoofdstuk voor Trattoria Boretti

Na het daverende succes in Mechelen, brengt Trattoria Boretti haar Italiaanse restaurantconcept naar de Jef Cassiersstraat 10 in Antwerpen. Deze nieuwe vestiging, gelegen in een architectonisch modern pand omgeven door groen, belooft de ultieme Italiaanse eetervaring met een focus op verse pasta en buitengewone koffie.

Het nieuwe restaurant, onder leiding van master franchiser Caro Antson, opende haar deuren voor gasten op 18 april. Antson, ervaren horecaondernemer en reeds succesvol met de vestiging in Mechelen, is blij met de uitbreiding: "Elke dag begroeten we nieuwe en vaste gasten in Mechelen. Dit willen we ook graag verwezenlijken in het hart van het opkomende Nieuw Zuid, een bruisend nieuw stadsgedeelte dat snel the place to be zal worden."

Trattoria Boretti staat bekend om haar compromisloze kwaliteit. Het Italiaanse menu zit vol pure smaken en verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Daarmee wil het restaurant haar gasten een prettige, toegankelijke omgeving bieden waar men met gemak meerdere malen per week zou kunnen neerstrijken. Of je nu komt voor een kop koffie ter plaatse of on the go, de populaire pasta Funghi e tartufo nero of Ragu alla Boretti als hoofdgerecht of simpelweg een aperitivo aan de bar na een lange werkdag - bij Trattoria Boretti kun je terecht voor elke gelegenheid.

Ontwerp en ambiance

​In de nieuwe wijk van Antwerpen kenmerkt elk gebouw zich door een uniek ontwerp van verschillende architecten, alle met een focus op moderniteit en duurzaamheid. Trattoria Boretti valt op in deze setting met het moderne exterieur dat naadloos overgaat in een warm en uitnodigend interieur. In de zomermaanden kunnen gasten buiten van de maaltijd genieten, op een van de twee terrassen.

Lees ook: Trattoria Boretti opent eerste horecazaak in Mechelen

Met openingstijden die variëren van 17.30 tot 23.00 uur op maandag, dinsdag, zaterdag en zondag, en van 12.00 tot 23.00 uur op woensdag, donderdag en vrijdag, biedt Trattoria Boretti flexibiliteit voor lunch en diner. Hoewel het restaurant open is voor inloop, wordt door het succes van Mechelen ook in Antwerpen rekening gehouden met drukte. Gasten kunnen daarom het beste online reserveren om zeker te zijn van een tafel.

De appel valt niet ver van de boom

Als dochteronderneming van Boretti, bekend van de populaire keukenapparaten en buitenkeukens, breidt Trattoria Boretti haar liefde voor de Italian culinary lifestyle en hoogwaardige kwaliteit uit naar de horecawereld. Met de opening van de tweede locatie in Antwerpen bevestigt het merk haar positie in de markt met de belofte aan haar gasten: kwalitatieve producten, de smaak van Italië en een onvergetelijke beleving.