Nieuws Antwerpen Eerste collectie voor jonge Antwerpse juwelenontwerpster

Eerste collectie voor jonge Antwerpse juwelenontwerpster

Eerste collectie voor jonge Antwerpse juwelenontwerpster

ANTWERPEN – Op 14-jarige leeftijd verkocht ze al zelfgemaakte sieraden met Swarovski-parels. Vandaag lanceert Laurence Vandenborre haar eerste collectie. Die is meteen al verkrijgbaar in Londen en Parijs.

Na een master in strategic intelligence in 2013 en een diploma gemmologie in 2015 ging Laurence Vandenborre haar droom achterna om een eigen juwelencollectie op de markt te brengen. Die droom gaat nu in vervulling. De collectie is onderverdeeld in de categorieën Imperfect shape, Attempt of a curve, In an 80s heart en Sketchy architecture en dragen een sterke visie mee.

“Het zijn stuk voor stuk originele juwelenontwerpen die iedere dag gedragen kunnen worden door elke vrouw die zo haar persoonlijke stijl kan weerspiegelen en zichzelf zeker voelt”, vertelt Laurence Vandenborre. “Het zijn ook tijdloze, stijlvolle en originele designs. Ik hou van het idee dat elke vrouw haar eigen sieraden kan kopen en dat stukken van generatie op generatie worden doorgegeven.”

18 karaat

De collectie krijgt vorm door diamanten, saffieren, toermalijnen en opalen. Stenen die Laurence onder de aandacht wil brengen en voor iedereen toegankelijk wil maken. Alle juwelen zijn bovendien gemaakt van 18-karaats goud en vervaardigd met de hand in een atelier in Italië.

De juwelen zijn verkrijgbaar bij Kabiri in Londen, Galeries du Diamant in Parijs, Agathe in Visé en online.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.