Jumbo City Antwerpen

Eerste Jumbo City opent deuren in Antwerpen

Jumbo opende aan de Teniersplaats in Antwerpen de deuren van haar eerste Belgische Jumbo City, de vijfde winkel in de provincie Antwerpen en tevens de zestiende Jumbo winkel in België. Jumbo City is een binnenstedelijk winkelconcept waar alles draait om de verschillende behoeften van de klant in de binnenstad.

Met Jumbo City speelt de supermarktketen in op de verschillende behoeften van klanten en bezoekers in de stad. De gloednieuwe stadswinkel heeft een totaaloppervlakte van bijna 600 vierkante meter en stelt zo’n 50 mensen uit de regio te werk.

“We zijn enorm trots op de nieuwe winkel en het enthousiaste team is er helemaal klaar voor om inwoners en bezoekers van Antwerpen de beste food- en winkelbeleving te bieden,” geeft Valentijn Van de Velde aan, samen met Martijn Vis filiaalmanager van Jumbo City Antwerpen.

“We hebben al 15 Jumbo winkels geopend in België en hebben daardoor gemerkt dat Belgen onze én, én, én formule omarmen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag nu ook deze Jumbo City in Antwerpen openen en Belgen zo ook onze binnenstedelijke winkel kunnen leren kennen,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “De Terniersplaats in Antwerpen is daarvoor de perfecte locatie. De locatie is een veelgebruikt knooppunt voor reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer en de fiets- en wandelroute van Antwerpen Centraal Station naar de winkelstraten. Zo bereiken we gemakkelijk de klanten in de stad en kunnen we hen ook laten kennismaken met onze Jumbo formule.”

Aansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City in Antwerpen ruime openingstijden. De winkel is op maandag tot en met zondag geopend van 8 tot 20 uur.