Nieuws Antwerpen Eerste kolomzetting ATLAS COPCO

Eerste kolomzetting ATLAS COPCO

Eerste kolomzetting ATLAS COPCO

Symbolische 'Eerste Kolomzetting' met Jeroen Baert, burgemeester van Boom, Atlas Copco Rental, nv Mathieu Gijbels en Sebastian Mortelmans Architecten

Symbolische ‘eerste kolomzetting’ met Jeroen Baert, burgemeester van Boom, Atlas Copco Rental, nv Mathieu Gijbels en Sebastian Mortelmans Architecten

Op 16 september vond de symbolische ‘eerste kolomzetting’ van de nieuwe site van Atlas Copco Rental Europe plaats in aanwezigheid van de Boomse burgemeester Jeroen Baert, aannemer Mathieu Gijbels en Ronnie Leten, President en CEO Atlas Copco.
“De provincie Antwerpen is een sterke pool voor Atlas Copco maar het is moeilijk om industriële grond tussen Antwerpen en Mechelen te vinden. De burgemeester van Boom heeft ons hierbij geholpen en daarom doen we hier die investering”, zegt Ronnie Leten.

Atlas Copco Rental Europe verhuurt installaties voor tijdelijke perslucht-, stoom-, stikstof- en stroomvoorziening in meer dan 160 industriesectoren in heel Europa. In België is het bedrijf actief in de voedingsindustrie, de kernenergie en de petrochemie in de haven van Antwerpen.
“We zijn tevreden om hier vandaag de eerste blik op onze toekomst voor te stellen. In het voorjaar 2017 verlaten we Rumst voor Boom”, zegt Stefaan Vertriest, General Manager Atlas Copco Rental Europe.

Atlas Copco Rental Europe heeft een uitgesproken visie over hoe de werkplek van de toekomst er moet uitzien die aan alle hedendaagse energie- en comfortvereisten voldoet.
Sebastian Mortelmans Architecten zorgden voor het ontwerpconcept en Mathieu Gijbels nv, het ‘voordenkend’ aannemersbedrijf gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw, voert de bouwwerken uit.

“Als ‘Voordenkers’ zijn we nog een stapje voor op het meedenken met de klant. Onze wortels liggen in Limburg, maar we realiseren al jaren mooie projecten in gans België. Om verdere groeiambities waar te maken heeft Mathieu Gijbels enkele maanden geleden een nieuwe zetel in regio Gent voor Oost- en West-Vlaanderen geopend en een verkoopkantoor in Nijvel”, aldus Mathi Gijbels, CEO.
Mathieu Gijbels nv is bijna 50 jaar jong en realiseerde In 2015 met zo’n 315 medewerkers een omzet van 75 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.