Nieuws Antwerpen Eerste Nederlandse klanten voor Beeple

Eerste Nederlandse klanten voor Beeple

Eerste Nederlandse klanten voor Beeple

festivalBeeple groeit verder door. Beeple is een planningstool om het management over (tijdelijke) medewerkers te beheren. Met het systeem kun je het hele personeelsbeleid beheren en op die manier flink wat geld en tijd besparen. Ondertussen hebben de eerste klanten uit Nederland het systeem gebruikt.

Beeple is opgezet in 2015 en heeft als start-up een snelle groei doorgemaakt. Het bedrijfje uit Berchem rond oa. Anne-Mie Wauters en Karel Rabaut is toegespitst op het beheer van personeelsbestanden bij bv. grote evementen, catering, sportmanifestaties, interimbedrijven enz. Maar ook gewone ondernemingen kunnen het systeem gebruiken. De kracht van Beeple steekt in de multidisciplinaire samenwerking tussen HR-specialisten en IT-developers.

Beeple is vanaf het begin ontwikkeld om vlot de landsgrenzen te kunnen overgaan. Tijdens het ontwikkelingsproces is ervoor gezorgd dat verschillende culturen, wetgevingen en talen eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden. De eerste buitenlandse klanten kwamen uit Nederland.

Iedereen die met personeel werkt heeft een meerwaarde bij Beeple. Zowel voor festivalorganisatoren die met vrijwilligers werken, als uitzendbureaus die met tijdelijke krachten werken of hotels die met variabele uurroosters werken.

Beeple omvat alle stappen van personeelsbeheer en zorgt hierdoor voor een totaalbeleving. Met Beeple is het mogelijk om nieuwe medewerkers aan te trekken, bestaande medewerkers in te plannen, alle loon- en onkostenadministratie online te regelen en nog veel meer. De innovatieve manier van personeelsbeheer gebaseerd op smartplanning, big data en automatisering van processen zorgt ervoor dat zowel managers als medewerkers efficiënter en aangenamer kunnen werken en hierdoor gemotiveerder zijn.

Wie met Beeple in zee gaat betaalt een verbruiksvergoeding en een opstartkost die berekend worden in functie van het aantal vacatures.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.