Nieuws Antwerpen Eerste overname voor Goldfish Party Rental

Eerste overname voor Goldfish Party Rental

Eerste overname voor Goldfish Party Rental

KRUIBEKE – Goldfish Party Rental legde jaar na jaar een groeiparcours af en dat resulteert vandaag in een eerste overname. Het volledige assortiment verhuurmaterialen en de operationele werking van Trendyrent uit Turnhout komt onder de vleugels van het Kruibeekse bedrijf.

Goldfish Party Rental specialiseert zich in het verhuren van materialen voor feesten en evenementen voor zowel particulieren als professionals. Na jaren van groei wilde het bedrijf haar marktpositie versterken en beter tegemoet komen aan het groeiend klantenbestand in de Kempense en Limburgse regio.

Jonathan Geerinckx, zaakvoerder Goldfish Party Rental: “We leveren al enkele jaren in gans België, dus de stap naar een vestiging of het benaderen van een concullega was niet veraf. Onze zoektocht naar opportuniteiten en de zoektocht van zaakvoerder Bruno Van Rooy van Trendyrent naar een overnemer, vonden elkaar op het perfecte moment.”

De locatie van Trendyrent in Oud-Turnhout blijft operationeel. Zo kunnen mensen er nog steeds gehuurde materialen afhalen en terugbrengen. Door de overname groeit Goldfish Party Rental door naar een omzet van 1,5 miljoen euro en een team van 12 medewerkers.

Nieuwe website

Samen met de overname werd de website vernieuwd en uitgebreid met een geïntegreerde shop om items terug te vinden en offertes aan te vragen. De onderneming blijft bovendien zoeken naar opportuniteiten. Zo werd de blik al richting de Brusselse regio geworpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.