Nieuws Antwerpen Eerste West-Vlaamse vestiging voor Cryns Carrosserie Center uit Mortsel

Eerste West-Vlaamse vestiging voor Cryns Carrosserie Center uit Mortsel

Eerste West-Vlaamse vestiging voor Cryns Carrosserie Center uit Mortsel

MORTSEL/WEVELGEM – Het West-Vlaamse Carrosserie Jan Hanssens vervoegt de Cryns Carrosserie Center groep. Met deze overname staat de teller bij Cryns Carrosserie Center uit Mortsel op 9 vestigingen en zet het voor het eerst voet aan grond in West-Vlaanderen.

Carrosserie Jan Hanssens, opgericht in 1985, staat gekend als een modern en dynamisch schadeherstelbedrijf. Naast herstellingen aan personenwagens bieden ze ook een oplossing voor autobussen en mobilhomes. Recent werd het atelier voorzien van de modernste infrastructuur en kreeg ook de receptie een nieuwe, strakke look. “Ons bedrijf is klaar voor de toekomst en met de aansluiting bij de Cryns groep willen we die toekomst zo krachtig mogelijk aanpakken”, aldus Jan Hanssens.

Cryns Carrosserie Center behoort sinds begin van dit jaar tot de IRS (Intelligent Repair Solutions) Group. Na de intrek eerder dit jaar in haar nieuwe carrosserie in Mortsel is de toevoeging van Carrosserie Jan Hanssens een nieuwe troef voor de groep. “It’s a match made in heaven”, zegt Johan Van Deursen, ceo van de Cryns groep. “Qua filosofie, infrastructuur, manier van werken en kwaliteitsstreven sluit Carrosserie Jan Hanssens perfect aan bij de Cryns visie.”

Cryns Carrosserie Center streeft naar een zo breed mogelijke geografische spreiding in België om haar diensten aan te kunnen bieden, zowel voor particuliere klanten als professionele vloten. De groep telt negen vestigingen: Mortsel, Zwijndrecht, Mechelen, Gent, Anderlecht, Nijvel, Seraing, Awans en nu dus  Wevelgem.

Heb je zelf plannen om je bedrijf te verkopen of een overname te realiseren? Het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) staat je graag bij met raad en daad! Volg zeker ook de activiteiten in het kader van de Week van de Bedrijfsoverdracht, die georganiseerd wordt van 16 tot 20 november 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.