Team Green Erwin Van Hoeck (EG ELEC) - Wim Eelen (Eco Technics/Team Green) - Bart Van Loy (Eco Technics) en Geert Cuypers (EG ELEC).

EG-Elec uit Turnhout vervoegt Team Green

EG-Elec, een specialist in industriële elektrotechnische installaties uit Turnhout, voegt zich bij de groep Team Green. Team Green ontstond in juli 2023 door de fusie van de installateur van hernieuwbare energiesystemen Eco Technics en de dakdekkersgroep ADW-Adidak-Aditoit.

Die fusie heeft als doel een groep uit te bouwen die bedrijven en particulieren volledig kan ontzorgen op vlak van verduurzaming (zonnepanelen, batterijsystemen, laadinfrastructuur) en dak -en gevelwerken.

EG-Elec werd in 2005 opgericht door Erwin Van Hoeck en Geert Cuypers en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in elektrotechnische installaties voor KMO en industrie. Omwille van de sterke complementariteit tussen de bedrijven treedt nu ook EG-Elec toe tot de groep. EG-Elec's expertise in complexe elektrotechnische werken, de bouw van elektrische schakelkasten, de renovatie van middenspanningscabines en complete relightingoplossingen, versterkt het dienstenportfolio van Team Green. De dagelijkse werking van EG-Elec zal niet wijzigen. Ook het bestaande management blijft aan boord.

De nieuwe groep Team Green bundelt ondertussen meer dan 40 jaar ervaring en vertegenwoordigt 90 miljoen euro omzet. Door de inzet van intussen meer dan 200 werknemers kan de groep totaalprojecten aanbieden van A tot Z.