Nieuws Eggo keukens & interieur uitgeroepen tot beste keukenmerk van België

Eggo keukens & interieur uitgeroepen tot beste keukenmerk van België

Paul David, Catherine Dejonghe en Renato Bottiglieri. Foto: Èggo Paul David, Catherine Dejonghe en Renato Bottiglieri. Foto: Èggo

Eggo keukens & interieur uitgeroepen tot beste keukenmerk van België

AARTSELAAR – Donderdagavond is Èggo keukens & interieur bekroond tot beste keukenwinkel van België op de achtste editie van de ‘Best brands awards’.

De awards worden jaarlijks uitgereikt aan sterke Belgische merken. Het is een initiatief van onderzoeksbureau Gfk en communicatiebureau The Serviceplan. Zij bekronen producten en retailmerken op basis van een online onderzoek bij 4.500 Belgische consumenten. Daarbij werden twee criteria gehanteerd: economisch succes en de uitstraling van het merk bij consumenten.

‘Best kitchen retail brand’

In de categorie ‘Best kitchen retail brand’ werd Èggo uitgeroepen tot winnaar. “We zijn opgetogen over deze erkenning, die ons motiveert om op hetzelfde elan verder te gaan”, zegt Paul David, directeur merk- en marketingdirecteur. “Deze award is een mooie erkenning voor de dagelijkse inzet van alle Èggo-medewerkers. Zij zorgen voor de tevreden klanten, aan wie we deze award te danken hebben.”

LEES OOK. Eggo keukens en interieur is de nieuwe shirtsponsor van Baloise Trek Lions

Belgisch familiebedrijf

Èggo is sinds 2007 een Belgisch familiebedrijf met hoofdkantoor in Aartselaar. Het bedrijf is vandaag ook actief in Luxemburg, Spanje, Senegal en Saudi-Arabië. In België ontwerpt, levert en installeert de keten meer dan 20.000 keukens. Maar naast keukens verkoopt het merk ook interieur

De voorbije maanden opende Eggo nog twee nieuwe filialen in het Oost-Vlaamse Lochristi en Veurne in West-Vlaanderen.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.