Nieuws Antwerpen Elec-Lightin’Art vernieuwt wagenpark via BMW Patrick Smets

Elec-Lightin’Art vernieuwt wagenpark via BMW Patrick Smets

Elec-Lightin’Art vernieuwt wagenpark via BMW Patrick Smets

LIER/DEURNE – BMW Patrick Smets uit Lier heeft tien wagens geleverd aan verlichtingsspecialist Elec-Lightin’Art uit Deurne.

“Het gaat om negen wagens voor vertegenwoordigers en verkoopspersoneel van het type 2 Reeks Active Tourer, en één 5 Reeks Berline voor de salesmanager”, zegt Tom De Saedeleer, verantwoordelijke verkoop nieuwe wagens bij BMW Patrick Smets.

Dirk Cosaert, commercieel directeur Elec-Lightin’Art: “Elec-Lightin’Art en BMW Patrick Smets hebben een zeer lange geschiedenis samen. Enerzijds omdat de respectievelijke zaakvoerders Wim Lumbeeck en Patrick Smets zeer goede vrienden zijn, en anderzijds omdat het reeds de vierde keer in 9 jaar is dat we een dergelijke aankoop bij hen doen. Onze werknemers rijden heel wat kilometers en daarom vernieuwen we hun personenwagenpark om de drie jaar. Op die manier vergroenen we ook telkens onze volledige vloot.”

Omdat de levering van nieuwe wagens speciaal en feestelijk moet aanvoelen, heeft BMW Patrick Smets woensdagavond voor de personeelsleden van Elec-Lightin’Art een kleine receptie gehouden met een hapje en een drankje. “Zo konden ze ontspannen genieten van de wagens, terwijl onze product genius Toon Pieters hen alle nieuwigheden uitlegde en demonstreerde”, aldus Tom De Saedeleer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.