Nieuws Antwerpen Emma’s Kitchen opent

Emma’s Kitchen opent

Emma’s Kitchen opent

Dinsdag 21 februari heeft Emma’s Kitchen haar deuren in de Groendalstraat geopend. Zaakvoerder Pascal Cleppe en zijn twee zakelijke partners willen met dit nieuwe restaurantconcept aantonen dat fast food niet ongezond hoeft te zijn.

“Doordachte combinaties, natuurlijke ingrediënten en gezonde vetten: daar draait het bij ons om”, zegt Pascal Cleppe. Hij heeft 12 jaar ervaring in de vleessector en als ‘foodfreak’ veel voeling met voeding.
Pascal Cleppe haalde zijn inspiratie bij het paleoprincipe dat lege voedingsstoffen zoals bewerkte suikers vermijdt. Eiwitten en koolhydraten worden van elkaar gescheiden. Emma’s Kitchen gaat op zoek naar voedzame alternatieven.
“Gebalanceerde voeding moet voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn: van studenten op zoek naar een snelle hap tot de doorgewinterde foodie”, gelooft Pascal Cleppe.

Onder de keukenleiding van Loly Lopez wordt alles ter plaatse en onmiddellijk bereid. Met de Atollspeed oven, een combinatie van hete luchtpunctie en magnetrontechnologie, kan bakken, braden en koken tot 10 keer sneller.
“De snelheid waarmee onze gerechten klaar gemaakt worden, doet helemaal geen afbreuk aan de voedingswaarde”, stelt Cleppe.

Als kers op de taart biedt de visie van Emma’s Kitchen ook ruimte voor guilty – of beter guiltfree – pleasures met de 100% natuurlijke dessertjes van Madam Bakster uit Gent.
Over drie maanden wil de zaakvoerder met ontbijten starten. Nu zijn de openingsuren van 11 tot 21u, met sluitingsdag op zondag, behalve als het koopzondag is.

Naast restaurant is Emma’s Kitchen ook een take away en verkoopt het een aantal ingrediënten ter plaatse zoals granola, koffie en dressings.
De zaakvoerder heeft de intentie om in het najaar een tweede zaak in Antwerpen te openen; op het Eilandje of op ’t Zuid. Dat valt nog te bezien. Nadien wil Emma’s Kitchen Brussel en Gent veroveren en het groter plan is 10 vestigingen op vijf jaar tijd.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.