Nieuws Antwerpen EPMC en Anker18 doen gouden zaken op Antwerpse kantoormarkt

EPMC en Anker18 doen gouden zaken op Antwerpse kantoormarkt

EPMC en Anker18 doen gouden zaken op Antwerpse kantoormarkt

Het vakblad Expertise News maakt jaarlijks een round-up van de kantorenmarkt. EPMC wist zich in de ranking offices antwerp 2020 te manifesteren als marktleider op basis van het aantal verhandelde vierkante meters in Antwerpen. Anker18 prijkte op een mooie tweede plaats, maar bemiddelde wel in het grootste aantal transacties.

Frédéric Thielemans van Anker18: “2021 wordt het jaar van de hybride kantoren. Anker18 zal hierbij oplossingen op maat van de klant blijven bieden. We willen onze klanten dan ook bedanken voor de mooie samenwerkingen en kijken uit naar nieuwe uitdagingen, zowel met onze huidige als nieuwe klanten.”

EPMC verhuist naar Kontich

Het kantorenteam van EPMC is trots op deze erkenning na de voorbije twee jaren telkens te eindigen als runner up in de ranking. EPMC is ondertussen ook verhuisd van de Noorderlaan in Antwerpen naar Kontich, waar het z’n intrek heeft genomen in het nieuwbouwproject Gate 7.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.